Jokainen asiakas on minulle tärkeä. Hoidon toteutan yksilöllisesti ottaen huomioon asiakkaan tilanteen ja toiveet. Hierontaan voi tulla rentoutumaan, kun lihakset kaipaavat huoltoa urheilun lomassa tai kun sinulla on kipuja. Hieronta saa tehdä "makeankipeää", mutta se ei saa olla tuskallista. Hyvän hieronnan jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi.

Klassinen hieronta
​kokonaisvaltaista hoitoa kehollePerinteistä pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsittelyä erilaisin ottein (sively, pusertelu,

hankaus, täristys, taputukset ja venyttävät otteet) oireiden ja tarpeen mukaan.

Klassinen hieronta on rentouttava ja lihasten aineenvaihduntaa lisäävä hoitomuoto.

Hierojan aito läsnäolo ja asiakkaan

kuunteleminen on minulle tärkeitä asioita.

Joskus keholle tehdään voimakkaita käsittelyjä, mutta välillä on hyvä tehdä keholle sekä mielelle että rentouttavia käsittelyjä.

 

Hieronnan kestot:

30 min. / 45 min. / 60 min. / 90 min. / 120 min. 

Kuumakivihieronta


Kuumakivihieronta on kokemuksena rentouttava ja miellyttävä, jossa rauhallinen hieronta yhdistettynä basalttikivien hyvää tekevään vaikutukseen hellii lempeästi kehoa ja mieltä.

Hoito rauhoittaa kehoa sekä mieltä vähentäen stressiä ja unettomuutta. Hoitoa suositellaankin etenkin henkilöille, jotka kärsivät heikosta ääreisverenkierrosta tai kroonisista lihaskivuista.

Kuumakivihierontaa voidaan käyttää silloinkin kun lihakset eivät kestä voimakasta käsittelyä.

Purentalihaskäsittely


Purentalihaskäsittely sopii hampaiden narskuttelijoille, paljon työssään puhuville, laulajille sekä niska- ja hartiajännittäjille. Kireät purentalihakset voivat aiheuttaa leukakipuja, päänsärkyä, hampaisiin ja hartioihin heijastuvia kipuja.

Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi niska-hartia seutu, kaulan- ja pään alueen lihakset sekä puremalihakset poskien sisäpinnoilta.

Lihaskalvoterapia


Lihaskalvoterapia, lihaskalvo eli fascia antaa lihakselle niiden muodon ja suojaa lihasta vaurioilta. Lihaskalvokäsittely tapahtuu pinnallisissa kerroksissa joten käsittely ei tee kipeää. Fascia käsittelyllä lisätään ja palautettaan kudoskerrosten välistä liikettä ja aineenvaihduntaan. Lihaskalvojen vapauttaminen on tehokas kipuja ja kireyksiä helpottava hoitomuoto. 

Kinesioteippaus

 

Kinesioteippaus kehittyi Japanissa 1970-luvulla kiropraktikko Kenzo Kasen toimesta. Kinesioteippauksen eri tekniikoilla pyritään vähentämään kipuja, lisäämään nivelen liikkuvuutta, ohjaamaan liikettä, korjamaan kehon asentoja ja vähentämään turvotusta.

Kinesioteippaus kestää saunomista ja suihkuttamista ja teippi saa olla iholla 3-14 päivää. Kinesioteipin materiaali ja liima on suunniteltu ihoystävälliseksi, mutta mikäli teippi aiheuttaa kutinaa tai ihottumaa tulee teippi poistaa välittömästi. Teippi lähtee helpommin iholta suihkun jälkeen kun teippi on vielä märkä. 

TENS-hoitoTENS-hoito, eli Transcutaneous Electrical Nervous Stimulation. TENS laite on pieni paristokäyttöinen laite, joka lähettää heikkoja, pienitaajuisia sykäyksiä elektrodilappujen kautta. Impulssi aktivoi kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja. Verenkierto paranee, lihakset rentoutuvat ja olo virkistyy.

Tens-hoitoa käytän hieronnan ohessa akuuttien tai kroonisten kipujen hoitoon. Hoito on kivutonta ja asiakas itse säätelee impulssien voimakkuutta.